Ново

3 неоспорими предимства на новото и „още по-ново строителство“ + бонус!

23.09.2022

Започваме с уговорката, че всеки вид строителство има своите специфики и най- сигурният път до мечтания дом минава през обсъждане на вашите индивидуални нужди, приоритети и възможности. Консултацията с доверен професионалист ще ви запознае с всички значими фактори и ще ви помогне да откриете най-добрата опция за вас и вашето семейството.

За да започнем дискусията, разглеждаме 3 от неоспоримите предимства на новото строителство.

+ БОНУС: Доверените агенти на Brain Trust разкриват най-горещите оферти в сектора!

*

1. ФИНАНСИРАНЕ

Предвид дългия си експлоатационен живот, очакванията са цената на новото жилище да се покачва, което го прави добра инвестиция с минимални скрити рискове. Банките са по-благосклонни към финансирането на сделки с ново строителство и се отзовават дори ако се наложи ре-финансиране.

Още по- големи са финансовите облекчения при закупуване на строяща се сграда. Сериозните инвеститори предлагат изгодни разплащателни схеми, подплатени от солидни гаранции за качество и стриктна схема на предаване. Един от обектите, предизвикващ огромен интерес на пазара в момента е от RUHouse – носители на наградата Сграда на годината за 2019 година в категорията Многофамилни жилищни сгради, както и Имот на годината на Годишните награди на imoti.net.

Повече информация за проекта RUHouse можете да видите тук . Brain Trust разполага с ексклузивни оферти за проекта RUHouse II. Схеми и разпределение, както и пълна информация заявете веднага от доверените агенти на Brain Trust на телефон 02 439 4000 или на мейл office@braintrust.bg

**

2. СИГУРНОСТ

Новото строителство е надеждно и качествено. Започвайки от изграждащите материали, през дограмата и фасадните облицовки, технологията при новия строеж гарантира удобство и сигурност на обитателите си. Чувствително са намалени комуналните сметки за отопление, а шумът от съседите е незабележим. Няма как да не отбележим, че това са предимства, които правят имота много лесен за поддръжка, а приветливият външен вид би бил плюс, ако решите да отдавате под наем. В този случай добрата и комуникативна локация биха били от особено значение. Ако мислите ни вървят в една посока, имаме апетитно предложение за вас : 2-СТАЕН АПАРТАМЕНТ, С ЮГОЗАПАДНО ИЗПОЛЖЕНИЕ, НА ПЕШЕХОДНО РАЗСТОЯНИЕ ОТ MALL OF SOFIA И РУСКИ ПАМЕТНИК.

***

3. МОДЕРЕН ДИЗАЙН И ПРИВЕТЛИВИ ОБЩИ ЧАСТИ

Новите жилищни сгради съвместяват добрите практики в архитектурата като обръщат еднакво внимание както на интериора, така и на екстериора и озеленяването. Красиви и поддържани общи части, зелени кътове за почивка правят живота поне една идея по-красив, а облекчението да не мислите за поддръжката на всички съоръжения като асансьори, конструктивните елементи на покривите, мазетата и общите площадки, си заслужава инвестицията. В последните години с радост наблюдаваме развитието и облагородяването на новите квартали в София, които все по- усърдно налагат модерния подход в строителството. Предложения като това, това или това винаги предизвикват заслужен фурор на пазара. Ако търсенията ви са в тази посока, Доверените агенти на Brain Trust са на разположение да обсъдите всички възможности.

****

Ако сте убедени, че новото строителство удовлетворява вашите критерии, разгледайте най- новите предложения на пазара тук или ни пишете на office@braintrust.bg , за да получите индивидуална офертa.

Подобни статии: