Ново

5 стъпки за нов уютен дом

Сега е моментът, в който да предначертаем плана, защото трябва да мислим и за бъдещето. Онова бъдеще, което е малко по-далеч, но предстои. По време на карантината ние вече набелязахме минусите, неудобствата на своите домове. А вие? Знаете ли от какво точно имате нужда?

Ето 5 стъпки, които ще внесат повече уют във вашия дом:

1. Намерете домът мечта
Първата стъпка е намирането на подходящото за вас жилище. Обърнете внимание на детайлите – големината и разположението на стаите, парко мястото или гаража, тераса / двор? Пребройте се добре в семейството и нека има място за игра, за гости и за онези вечери с приятели и чаша вино.

2. Интериорът и как да сме в тренда
Изборът на интериор в бъдещия ви дом е може би е най-вълнуващата стъпка, но и същевременно отговорна задача. Почерпете идеи от списания или блогове за интериор и обзавеждане, определете собствения си светоглед, предпочитания и вкус. Pinterest e страхотна социална мрежа, в която може да откриете мноooго идеи. Няма правилно и грешно. Избора на стил, който максимално се доближава до вас, ще придаде на новия ви апартамент уникалност и неподправен уют. Разбира се, не изключваме и консултация с интериорен дизайнер, ако се нуждаете от професионално мнение.

3. Разделете се с ненужните вещи
Не е необходимо да изкарвате всички вещи на преден план. Максимата: “Красотата е в детайлите” тук важи с пълна сила. Опитайте се да селектирате и запазите само тази декорация, която най-много подхожда на духа на новия ви дом.

4. Да делегираме и всички да участват
Домът е за всички, за цялото семейство. Това означава, че всеки трябва да има своя кът на уединение и комфорт. Дайте шанс и на децата да избират цвета на стаята, разположението на мебелите, а защо не и завивките. Кухнята е нейна територия. За всичко, свързано с пространството, материалите и логистиката послушай него. Заедно подредете дневната и не забравяйте бордовите игри около дивана.

5. Последни щрихи
След финализирането на всички стъпки, които обсъдихме, дойде времето на безценното удоволствие от избора и купуването на вещи, които придават индивидуалност на дома. Възглавничките по ъглите на дивана и вазата с цветя на кухненската маса ще завършат цялостната визия на апартамента. Но бъдете внимателни в избора си!

Домът е там където е семейството, където сте спокойни и се чувствате обичани. С една дума - уют. Дадохме ви основните стъпки. Сега е време да се обърнете към професионалистите в областта - нашите брокери.
Подобни статии: