Ново

ДОВЕРЕН АГЕНТ? Имам ли нужда от него за успешна имотна сделка?

09.08.2022

Честито! Ако сте попаднали тук, най-вероятно Вие вече сте усетили центробежната сила на голямата мелачка на имотния пазар.

Независимо дали Ви предстои покупка и/или продажба на недвижимо имущество, пред Вас стоят редица предизвикателства. След първоначалното опипване на почвата, неизменно сте се сблъскали и с многобройните предложения за посредническо обслужване. Вероятно вече сте си задали въпроса относно тяхната необходимост.

Краткият отговор е, че да, брокерът е нужен.

Без него трудно ще продадете своя имот сам, а ако сте в ролята на купувач, брокерът Ви е направо задължителен. Много опростено нещата стоят по следния начин: Клиентът Х е наел брокер да му търси имот за закупуване, а брокерът има други клиенти У и Z, които разполагат с имоти за продажба. Брокерът директно предлага на Х, това, което го устройва между предложенията на Y, Z. Тези така желани имоти никога не стигат до обявите, в които клиентът Х търси или на които може веднага да реагира.

Но работата на добрия брокер не се изчерпва само с това. Той трябва да може да Ви консултира и съдейства по всички съпътстващи сделката административни и финансови въпроси.

Със „завихрянето“ на имотния пазар, се появи и нуждата от други компетенции и висока квалификация, които да отговорят на изискването на клиента и осигуряването на успешна сделка.

15 години опит, отлично познание на пазара, професионален опит и квалификация са нужните условия с увереност да предложим ново ниво в клиентското обслужване.

С избора на ДОВЕРЕН АГЕНТ от BRAIN TRUST можете да разчитате изцяло на откритата и ефективна комуникация и професионална етика.

В задълженията на ДОВЕРЕН АГЕНТ е да:

• се погрижи изцяло за уреждането на административните процеси, съпътстващи сделката

• подсигури всички нормативно изискуеми документи и ще се увери за липсата на вещни тежести, правата на собственост върху имота

• потвърди техническата изправност на обекта

• Ви уведоми за възможностите и ограниченията върху терена

• Ви консултира при евентуална нужда от финансиране на покупката чрез кредит

Но мисията на ДОВЕРЕНИЯ АГЕНТ е да изслуша и да се съобрази със Вашите изисквания и възможности и да вложи целия си опит, познания и ресурс, за да Ви спести време и пари, за сметка на положителни емоции и задоволството както от самата сделка, така и от целия процес. В BRAIN TRUST вярваме в холистичния подход на правене на бизнес, ние свързваме хората с хора. Затова, използваме възможността да представим ДОВЕРЕНИТЕ АГЕНТИ на BRAIN TRUST, като очакваме да се запознаем и да предложим нашето компетентно сътрудничество.

Подобни статии: