Ново

Новата визия на Brain Trust

09.08.2022

Новата визия на Brain Trust поставя акцент върху откритата комуникация и ефективните решения

Brain Trust е успешна компания за недвижими имоти с повече от 15 години опит на пазара и хиляди доволни клиенти, на всеки от които дължим благодарност и уважение. Затова, с нескрито вълнение, представяме първо тук и на вас новото лого и идентичност на Brain Trust.

„Старото ни лого представяше началото ни като компания и ни служеше вярно през последните 15 години, заявявайки професионализма и отдадеността на Brain Trust. Чрез осъвременената визия искаме не само да затвърдим своята адаптивност и професионална етика, но и да акцентираме върху откритата и ефективна комуникация с клиента. „ – обясни Стела Неделчева, управител и собственик на Brain Trust.

Освежената визия и разширяването на кръгозора е част от пътя, по който вървим ежедневно в такт с ритъма на пазара. Новата идентичност отразява непрестанното ни желание да предлагаме експертни, практически ефективни съвети и индивидуални решения в покупко-продажбата на недвижими имоти.

Надяваме се, това, което виждате да ви харесва и да припознаете ценностите, които новата визуална идентичност на Brain Trust представя като свои.

А ние си пожелаваме на добър час с „новата премяна“, успешни сделки и много нови приятелства!

Подобни статии: