Ново

Подобрете работното място в 5 стъпки

16.06.2020

Работният ден е неизменна част от ежедневието ни. Проучвания показват, че човек прекарва една трета от живота си на работа. След като прекархме няколко месеца, в които се наложи вкъщи да е и работно място, сме абсолютно готови да се върнем в офиса. Ето и няколко начина, да направите времето прекарвано там по – приятно, и да създадете една комфортна работна среда за себе си и колегите си.


Изберете правилната светлина

Нагласете светлината по ваш избор с една - две лампи, които излъчват топла светлина. Освен, че щади очите, топлата светлина създава уют и подобрява офисната атмосфера.  

Дневната светлина, разбира се, е най - добрият вариант. Изберете офис пространство, на което да се възплозвате максимално от нея.

Напълно обзаведен офис в центъра на София предлага най-доброто от дневната светлина. Благодарение на местоположението му и големите прозорци, с които е оборудван, ще се радвате на прекрасна дневна светлина и уют.

Не губете връзка с природата

Внесете природата в офиса под формата на красиви саксии с любимите ви цветя. Поставянето на растения в работната среда ни кара да се чувстваме по - свободни и освежава обстановката. Нека не забравяме и позитивното влияние, което имат върху въздуха, който дишаме. 

Подредете работното си пространство

Направете пролетно почистване на работното място и ще се почувствате по - добре. Разчистете бюрото, подредете документите, събере всички цветни листчета, които хвърчат наляво - надясно.  

Психолози твърдят, че при правилна организация на работното място, продуктивността се подобрява с над 50 процента. Внесете малко ред в хаоса и наблюдавайте как качеството ви на работа се променя към по - добро.

Декорации за щастие

Всеки има своите лоши дни. Най-доброто „лекарство“ е да се върнем към любим спомен и да помечтаем. Сложете снимки с близките си хора или места, които обичате, близо до вас на бюрото. Те ще ви накарат да се почувствате по - добре и ще ви припопнят причините да работите толкова усърдно.  

Създайте зона за почивка

Ако има отделна стая или кътче, в което да релаксирате на работното място, използвайте ги. Ако пък няма, изберете си пространство, което да е вашата лична “зона за почивка”. Място, на което да релаксирате и да се наслаждавате на свободното си време.  

Обичай това, което правиш, и няма да ти се наложи да работиш и един ден в живота си.

На вас разчитаме, че сте избрали работа, която ви вдъхновява, а при нас може да откриете мечтаното офис пространство.

Последвайте нашите съвети и направете всеки работен ден специален.

Подобни статии: