Ново

Ваканционни имоти в Испания и Гърция

02.09.2022

Някога мечтали ли сте си да имате място, където можете да избягате от ежедневието си. Място, където да се отпуснете, да се отдадете на хобито си или да прекарате пълноценно време със семейството си.

Някога мечтали сте си за лично свое парченце от рая, където времето тече с различно темпо, а лятото като че ли забравя да си отиде.

Някога мечтали ли сте си за дом, в който всеки ден е като крайбрежна ваканция?

Доверените агенти на Brain Trust ви дават криле:

ДНЕС, ВАКАНЦИОННИТЕ ИМОТИ СА НЕ САМО НАПЪЛНО РЕАЛНА И ФИНАНСОВО ВЪЗМОЖНА МЕЧТА, НО И МНОГО ДОБРА ИНВЕСТИЦИЯ.

Ще подкрепим тази възможност с един въображаем полет до Кастельон де ла Плана, Испания.

В непосредствена близост до „Брега на портокаловия цвят“, сред плажове със Син флаг, е комплексът с най-големия СПА център с морска вода в Европа, част от затворения комплекс Marina D’or. В привилегированата му част, имаме рядката възможност да надникнем в един от малкото свободни за продажба пентхаус апартаменти. Макар и жилището да е с прилично обзавеждане, ние държим да отбележим и огромния потенциал да бъде мечтания шикозен дом - просторна и много светла всекидневна, голям балкон и две отделни спални.

Не можем да преценим дали възможността за почивка на една от най-приветливите части на испанското крайбрежие е добавената стойност на имота, цената му, или сигурността при възвращаемост на инвестицията.

Преценете сами и непременно се свържете с Довереният агент на Brain Trust Бойка Николас, която ще ви разкаже повече. https://www.buy-rent.braintrust.bg/penthaus-na-ispanskoto-kraybrezhie-4826

Бойка е експерт „Инвестиции в Испания“, но с особено гордост отбелязваме, че е добре познат писател, чийто мисия в живота са „любовта, щастието и вълшебствата.“ Няма по- подходящ човек, който да съдейства за реализацията на една мечта, не мислите ли?!

***

Пренасяме се на полуостров Ситония на Халкидики, в древно селище и любим морски курорт Никити. Наричат го Каменното сърце на Ситония заради каменните къщи и улички. Kъщата към която сме се насочили не е каменна! Уютна напълно обзаведена вила на три нива, след скорошен основен ремонт, симпатично балконче и директен излаз до китен общ двор. Бързаме да споделим вълнението си от факта, че от прозореца на тази къща почти можем да докоснем морето!

Няколко крачки отвеждат до белия пясък и го виждаме! Морето! Ах, морето тук омагьосва не с 50, а със 150 нюанса синьо. Увлечени по линията, където водата целува земята под краката ни, стигаме до пристанището.

Натежали от улов рибарски лодки достойно се поклащат до модерните яхти, стари рибари подмятат пиратски истории измежду пазарлъка, от който всъщност няма нужда, защото колкото и пари да ви струва, толкова вкусна риба, обещаваме ви, никога не сте яли!

Каквото и да кажем за Никити ще е малко, в сравнение с емоциите, които това място може да подари на всеки бонвиван. Стела Неделчева, собственик и управител на Brain Trust, отговаря лично за къщата, така че ако този или подобни имоти са част от идеите ви за хубав живот, не обмисляйте дълго преди да се свържете с нея. Стела е с огромен опит в сферата на инвестиционните и ваканционни имоти и задълбочени познания на пазара, бъдете подготвени за най-добрата възможна сделка, когато говорите с нея. Но нека започнем с вилата в Никити тук: https://www.buy-rent.braintrust.bg/tristaen-apartament-v-nikiti-4898

***

Не можем да се откъснем от плажовете на Гърция! Чисти и безопасни за ползване, без подводни течения и опасна фауна, са постоянно напред в класацията по програма „Син Флаг“. Това нарежда Гърция сред най- предпочитаните ваканционни дестинации, а имотите по крайбрежието желани и търсени.

Насочваме вниманието към две от предложенията на Ваня Маджарова, с които държи всички козове да спечели практиците: Веднага, след като споменахме, че имотите в Гърция като цяло са добра инвестиция, подчертаваме, че Неа Перамос и Неа Ираклица са само на около 300 км от София, почти през цялото време по магистрала! На дългия гръцки сезон можете да се насладите и вие, ако припознаете своя летен дом в някое от предложенията на Brain Trust. Една от горещите оферти е тук: https://www.buy-rent.braintrust.bg/apartament-na-parva-liniya-v-nea-peramos-4870

Заслужава си не само заради гледката към морето! Плажът в близост е един от най-хубавите в района.

Ваня е най-артистичният член от екипа на Brain Trust, с професионален интерес към изкуствата и изтънчен вкус. Не бихте искали да пропуснете да попитате Ваня за един от личните й фаворити– апартаментът в къща на първа линия до пристанището на Неа Рода, Халкидики.

***

„Всички наши мечти са в състояние да се сбъднат, ако имаме куража да ги последваме."

Уолт Дисни

Подобни статии: